Kerst voor Carsten

We schrijven dinsdag 3 januari 2017. Wat een gezellige dag trampolinespringen moest worden werd een nachtmerrie voor Carsten Jansen. Tijdens een sprong ging het helemaal mis en landde Carsten verkeerd met een hoge dwarslaesie als gevolg.

Een spannende en onzekere tijd brak aan voor Carsten, familie  en vrienden…

Carsten werd in het UMC geopereerd en zou daarna aan zijn revalidatie beginnen. Door complicaties kon Carsten niet zoals normaal, na 10 dagen beginnen aan zijn revalidatie, maar pas na 7 weken. Helaas moest de revalidatieperiode onderbroken worden, omdat door nieuwe complicaties meerder operaties noodzakelijk waren. September 2017 werd weer groen licht gegeven en Carsten start vol goede moed met zijn vervolgrevalidatie, deze verloopt goed, maar hij leert ook dat zijn leven nooit meer hetzelfde zal zijn.

Sinds 15 november 2017 is Carsten thuis. Thuis is hij verder gegaan met revalideren, zo gaat hij één keer per week naar Biddinghuizen voor therapie, oefent met de fysiotherapeut en traint hij een aantal keer per week in de sportschool. Thuis moesten er een aantal aanpassingen gedaan worden, om dit allemaal mogelijk te maken is er hulp en ondersteuning van de stichting.

Stichting knallen voor Carsten!

Deze stichting is door een aantal mensen opgericht om de zorgen over geld bij Carsten en zijn familie weg te nemen, zodat ze hun leven in Zelhem weer op kunnen pakken en Carsten zijn gewijzigde toekomstplannen vorm kan geven.

 

Carsten zegt:

“Ik ben op de weg terug, maar dat is niet dezelfde weg die ik voor ogen had. Ik moet nieuwe doelen stellen, nieuwe dromen najagen en op een andere manier leven. Het is moeilijk en soms zwaar, maar ik ga ervoor! Eén ding is zeker… deze wereld is nog lang niet van mij af!!” (Carsten, December 2018)

 

Bedankt voor uw bijdrage aan de stichting

KNALLEN VOOR CARSTEN

‘De Stek, December 2018’

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie?

Bel 0314-324356 of

Stuur ons een e-mail